Valborg

Det blev middag nere hos Johans föräldrar idag. Potatisgratäng, grillat kött och en god sallad.
Det regnade ganska friskt idag, men vi trptsade regnet iaf och tog oss en tur ut till brasan.
Regnet lugnade ner sig och upphörde i princip helt innan vi hade kommit fram. Men eftersom man inte är gjord av socker så är det ju inte farligt med lite vatten som tur är.
Kelly var överlycklig över att se brasan och skulle absolut se alla fyrverkerier.Hon passade även på att kasta lite sten i vattnet.
Mycket folk var det där nere, men som tur var så när vi satt oss i bilen och börjat åka så mötte man alla ungdomar som skulle ut och supa. Hoppas dom tar det lugnt.

Efter brasan åkte vi hem och mina halvljus på bilen är felriktad så jag såg knappt något alls. Till råga på det så började det tokregna också. Inte coolt. Jag blev även bländad av några bilar som tydligen har tappat bort avstängningen för helljus!

Barnen sover gott. Jag har världens snällaste barn *peppar peppar*. När Kelly var bebis så var hon jättelugn, grät nästan aldrig och var inte svår på något vis. Melwin är likadan. Men om han har varit hos pappa lite för läbge så blir han väldigt kinkig för då saknar han mig. Så då får jag gosa med honom. Det är inte ofta man får göra det då alla andra vill gosa bebis. Så jag får snällt låna ut honom lite då och då. Men på kvällarna är han bara min.
Kelly är inte så mycket för att gosa med mig längre. Hon är hellre med sina vänner eller kollar på film. sitter vid datorn eller ute och leker. Men bland så får jag gosa med henne också.

Igår talade Kelly om för farmor att hon var ett glömhuvud och att farfar var ett tänkhuvud.
Jag ska nog fixa en kategori där jag skriver ner alla hennes klockrena kommentarer. Hon säger något klockrent varje dag. Ibland kommer det fler på samma dag.

Tänkte att jag skulle lagt in bilder på fyrverkerierna men eftersom min telefon strejkar så får jag lägga in dom imorgon istället.

God natt!

Deklarera

God morgon! Inatt har jag fått sova hela natten. Lillen vaknade kl 6. Sen somnade han om och sov till kl tio.
Väldigt skönt. Kelly vaknade inte förrän halv elva. Hon fick lite youghurt till frukost.
Hon sov hur bra som helst i sitt nya rum, det glädjer mig.

Tänkte att jag skulle deklarera idag så jag tog fram min och Johans deklaration. Det visar sig då att vi har betalat fastighetsskatt fast vi är befriade från den då vårt nybyggnadsår är 2008. Så då var det bara att ringa Skatteverket och meddela detta. Men då visade det sig att vi inte kan deklarera via sms utan måste göra det på internet. Men eftersom våra e-legitimationer har krånglat tänkte jag att jag skulle göra om dom. Men icke, det funkar visst inte då det står att vi har aktiva e-legitimatiner redan. Så nu sitter jag i telefon med banken och den kön är tamejfan oändlig.

Idag kom strumporna jag beställt till Melwin från Paul Frank, så söta.

Jag ska fortsätta göra klart rummen så fort jag fått ordning på e-legitimationerna.


Setet från Geggamojja, Bodyn från Moonkids och strumpor från Paul Frank (Inköpsställe Tiny&More)

Huset

Efter att vi kommit hem fick jag en galen ide, alla rum ska flyttas o ändras.
Så jag o min lillebror tog tag i det och började. Så Kelly fick mitt o Johans  stora sovrum för hon ville inte ha separat sovrum och lekrum längre, Melwin fick Kellys lekrum, Vi tog Melwins sovrum och Kellys sovrum fick bli datarum. Det vart hur bra som helst förutom att vi ska måla väggarna i Melwins rum turkosa så just nu har vi en turkos fondvägg i vårt sovrum med Nalle puh på. Men så fort hans rum är målat åker Nalle puh upp på hans vägg ist.
Kelly är överlycklig över sitt nya rum. Bilder kommer så fort allt är helt klart.

Läste en saga för Kelly och hon slocknade på direkten. Efter det passade jag på att ha lite gos med Melwin, det märktes att han tyckte det var hur mysigt som helst.

Imorgon är det ju valborg så det blir förhoppningsvis en tripp till majbrasan ute på 1:a pump. Det är klart den överlägset bästa brasan under hela valborg. Kan dock vara lite för mycket fylla ibland men som tur är så har man hunnit iväg när dom allra flesta som går ut dit för att dricka kommer.
Man var ju trots allt likadan när man själv var liten.

Nu ska jag mata lillen och efter det ska vi ta oss till sängen för att få lite sömn.

God natt gott folk!