Vad har hänt?!

Idag kom Alwa till oss för att vara här medans hennes mamma och pappa jobbade. Det har gått jättebra och när dom väl kom för att hämta henne ville hon stanna kvar. Så nu är både Kelly och Alwa duschade, tandborstade, flätade och lagda. Dom sover nog sött därinne.

I övrigt har jag köpt hyllor till barnens rum med tanke på att dom fick så otroligt mycket leksaker i julklapp så vi fick liksom inte plats. Men nu är det ordnat. Jag längtar tills vi flyttar så barnen får sina megastora rum!!!

Melwin har börjat gnöla jättemycket och vill varken äta eller sova. Vad har hänt med min glada lilla bebis?! Vart tog han vägen...
Jag tror att det är tänderna men inte ens en liten vit prick syns. Han är 9 månader så han borde juh ha fått sin första tand redan. Inget äter, varken mat,pureer, youghurt, välling, no nothing!! Det jobbigaste är att han vägrar äta för det resulterar i att han blir så otroligt trött men han kan inte sova. Så då blir han övertrött och bara gnäller istället. Imorgon är det 7 dagar sedan han började hålla på såhär, så snart får jag nog ringa BVC och höra vad dom säger.

Nu ska jag fixa ett bad till lillemannen och se om han blir glad en stund i alla fall!