Destination Nynäshamn

Idag är den där dagen, dagen då vi åker hem till vårt älskade hus. Jag har verkligen längtat efter min säng, min soffa, min trädgård, mitt hus, ja mitt allt. Även om det är skönt att komma bort ibland så är det alltid bäst hemma. Så är det bara. Så där helt enkelt. Som vissa inte tror finns. Men ibland är allt bara sådär helt enkelt.

Blåser som fan gör det här på ön. Igår fick vi fint väder men det blåste så in i helvete så det gick knappt att vara ute. Samma sak idag, det är hyffsat väder men det blåser mer än gårdagen.
Melwin har fått drag i båda ögonen bara av att man har sprungit ut till stugan en gång.

Tanken var att vi skulle åka till Ljugarn idag och kolla på raukar. Trippen dit kommer att genomföras men om jag och lilleman kliver ur bilen vet vi inte än. Det beror som sagt på hur mycket det blåser.

Eric Saade, Hannah Montana & Erik Grönwall

Nu har vi haft fredagsmys med släkten och ätit hemmagjord pizza & hemmagjord pizzasallad. Jättegott. Tack Monica!
Efter detta bjöds vi på en underbar show som innehöll ett flertal låtar. Bland annat Manboy, The best of both worlds och även Hannah Montanas nya låt. (Vet ej vad den heter) Artisten som framträdde var ingen mindre än min dotter! Go Kelly!!

Hon älskar verkligen att sjunga och uppträda. Hon kommer helt klart bli antingen sångare eller skådespelare.
Underbara unge. Hon hade även sin alldeles egna BODYGUARD på plats också.


Melwin lyssnar väldigt intresserat på syster

Publiken känner verkligen hur det svänger


Efter showen blev det självklart kramar till hennes största fans!

Jag blir galen!

Detta jävla piss väder gör mig totalt cp i huvudet. Jag vill ha sommar inte någon jävla höst.
Isolerad känner man sig eftersom det tyvärr inte går att göra så mycket här på ön när det är sånt här väder.
Den 23 Juli sa dom att det skulle vara 2 dagars regn och sedan skulle solen komma tillbaka. Men icke. Några timmars uppehåll den 25 juli och sedan har det varit pissväder sedan dess. Nu är det den 29 Juli och dom där två dagarna som det skulle regna är för längesedan förbipasserade. 7 dagar av regn och höstväder har vi nu haft.
Jag vill ha sol!

Nu ska vi sätta oss i stugan och ha VHS-maraton. Drygt femton VHS filmer har vi kollat ut som är värda att se på. Vi börjar med Fucking Åmål, som är helt underbar. Haha! Sedan en massa andra filmer och avslutar sedan med Dirty Dancing! Önskar vi hade Titanic för den filmen är bara så underbar. Men får vänta tills vi kommer hem med att se på den. Försöka ladda ner den med den här hastigheten på bredband är nog som att försöka hitta en vit kanin bland tusen andra vita.