Värme och blåst

Det är varmt och skönt ute, men dock så kommer det en hel del vindar som gör så att det inte är lika skönt att vara ute.

Lilleman håller på att få tänder så han dreglar och tuggar på sina fingrar hela tiden. Hoppas inte att det tar så lång tid innan dom kommer upp helt. Dock så kommer det göra väldigt ont när han får för sig att bitas med dom när han äter. Han börjar få väldigt mycket hår, men mest på huvudet så han har en mohikanfrilla just nu.


Staketbygge igen

God kväll!

Idag har jag städat och tvättat en massa. Värmen har varit nästintill olidlig idag. Men det är så det ska vara, i alla fall om ni frågar mig. Kelly har tillbringat större delen av dagen i poolen, vilket helt klart är förståligt. Hon har verkligen blivit vän med vattnet efter att vi skaffade pool. Lärt sig simma har hon också gjort. Så vi får öva färdigheterna i havet sen när vi åker över till Gotland. Fredrik har även tagit sig några dopp, för att sedan jobba på sin solbränna.

Pappa & Johan har varit och handlat det sista som behövdes till staketet. Så imorgon blir det till att gå upp tidigt och måla. Fredrik har målat ett gäng idag men totalt ska vi måla 500 plank till så till slut kommer jag spy när jag ser färg. Räknade ut att totalt har vi kapat ca 1600 plank och målat lika många x2. Jag ska aldrig mer byta staket. Och med tanke på att det faktiskt är tredje gången jag byter staket på 2 år så får det räcka nu.

Klara och barnen har varit här en sväng idag, vi tog en promenad till affären och en tur till parken. John ramlade och skrapade upp knäna på väg till affären så han skrek ajajajajajaj resterande vägen dit. Men så fort han fått plåster på knäna så blev allt kanon igen. Barn är bara för härliga.

Melwin har varit tvärnöjd idag, trots värmen.Idag provade vi sittdelen till vagnen. Han såg så liten ut när han satt i den. Så vi behåller nog liggdelen ett tag till tror jag. Trött som bara den var han vid sjutiden. Han till och med somnade när jag höll på att bada honom. Sötnöten.

Nu ska jag nog ta mig an köket innan lilleman vaknar och vill ha mat innan han sover för natten.Ny espressomaskin!

Idag steg vi upp klockan sex för att åka och lämna in bilen på reparation. Så nu blir hela höger sida utbytt. Om ungefär två vecko har vi vår bil tillbaka och då kan vi äntligen få njuta av bilen. Hann ju knappt köra den innan den där jävla lastbilen kände för att hångla med vår vackra bil. Men snart så....

Då våran Moccamaster börjar bli till åren så kände vi att det var dax för en ny bryggare. Jag hittade den jag ville ha. En "Melitta Caffeo No 86" blev det. Den gr underbart kaffe, nymalda bönor. Kan inte bli bättre. Jag älskar den!

Min nya bästis!


Vi har även varit på BVC med lilleman idag. Han har fått vaccin x2. Vilket inte gillades för fem öre. Tror jag det. Men han var duktig. Blev bara lite hysterisk. han vägde i alla fall 5654 gr och är 62,5 cm lång. Min lilla bebis börjar bli stor. Tiden springer iväg.

Vi tog en sväng hem till Johans föräldrar där vi åt middag och Kelly badade i poolen. Barnen var väldigt nöjda. Vi också för den delen. Häromdagen fick Kelly en massa bokmärken av en granne till Johans föräldrar så idag gick vi och köpte ett album till dessa och inhandlade även tre nya paket. Hon är jätteglad över detta.

Nu ska jag nog brygga mig en latte!