Sällskaplig bebis

Idag har Melwin legat ute och sovit i vagnen väldigt länge. Jag och bror har under tiden grävt hål för betongplintarna. Dock så var det svårare än vi trott. Så slaghammare är inhandlat och med den kna vi även få bort asfalten som dom lagt på vår tomt. Så nu kan vi utnyttja tomten till max. Sen så ska vi även detta året "ta tillbaka" en del av vår tomt som tyvärr har hamnat på fel sida av staketet. Men det lär bli en jobbig historia, men sånt är livet.

Efter att Melwin vaknade så har han bara velat vara uppe i famnen. Det är jättemysigt men dock blir det lite jobbigt när man ska laga mat. Så han fick sitta i bärselen och han var tvärnöjd. Somnade jätteskönt gjorde han. Jag fick till och med ha honom i knät när jag gick och kissade. Haha.

Nu har jag äntligen fått veta tid och plats för OTT-lagersäljen. Helt underbart ska det bli att shoppa loss en gång till!
Helt sanslöst. Planen är att komma hem med minst lika mycket som jag hade med mig från Molo-Lagersalgen.
Timmarna kommer räknas ner. Men som tur är så har jag lite att göra under dagen så tiden kommer gå fort.

Träningspass har även hunnits med idag. Och en massa kaffe också. Nu är det bara exakt 8 kilo kvar till mitt mål! Snart är jag där. Inga onyttigheter har jag ätit idag. Bara en massa nyttiga saker som fiber och fisk.Ser ni vad han gör?! Sötnöten min.

Vackert väder

Solen skiner, fåglarna kvittrar & jag har avnjutit en kaffe i solen.
Tog en cykeltur till dagis med Kelly och efter att ha lämnat av henne tog jag mig en tur till Ica.
Där köpte jag lite frukost. Jag älskar körsbär och självklart hade dom det vid ingången så jag var tvungen att köpa lite. Men usch vad dyra dom var, ack så goda.

Idag måste det handlas och jag tänkte även att jag skulle ta mig en tripp till Nynäs. Ta en promenad, kolla lite i affärer innan Kelly ska hämtas på dagis.

Igår kväll körde jag ett ganska hårt träningspass. Det har varit lite segt med det eftersom tiden har varit svår att få räcka till. Men nu så ska jag verkligen träna varje dag. enbart ett par av mina byxor som jag hade innan graviditeten passar mig och så vill jag inte ha det. Jag vill kunna ha alla mina kläder. Det värsta jag vet är när fett hänger över på sidorna när man har byxor på sig. Och jag har tyvärr lite sådant kvar. Men det ska bort. Magen har iaf dragit ihop sig relativt bra så nu är det inte mycket kvar där. Jag kommer iaf inte få något överhängande skinn som vissa kan få. Det är jag hemskt glad över.

Nej nu är det dags för frukost innan lilleman vaknar och vill ha mat.

Kollade igenom lite bilder och hittade dom här. Sjuk man är! Haha. (Gravid med Melwin)Skansen

Dagen började tidigt idag men ändå så lyckades vi komma iväg senare än vad vi hade tänkt. Kelly var jätteglad & uppspelt. Hon tycker väldigt mycket om att gå på Skansen och kolla på alla djuren. Åka karuseller är också en favorit. Så besöket började med att vi åt lunch, sen blev det karusellåk. Efter det begav vi oss bort mot djuren. Kelly kollade på allt och satt på varenda djurstaty som fanns. Lite besviken blev hon när vi gick in på Barnens Skansen eftersom dom tagit bort fontänen som är gjord av nappar. Hon lämnade nämligen sina nappar där och eftersom fontänen var borta så hade dom juh kastat hennes. Men den ledsna minen försvann så fort hon fick syn på sköldpaddorna.

Det är väldigt många djur som fått ungar på Skansen så det var lite extra kul att gå där. Vi gick förbi en liten bäck och i den så var det en liten ankunge som lekte och skulle lära sig simma ordentligt. Men när den skulle ta sig upp for den iväg med strömmen, men till slut så lyckades den ta sig upp till sin mamma. Kelly ville självklart hjälpa den stackars ungen men då kom mamman och nstan attackerade henne.

Det finns ju grisar där som är gjorda av sten. Två griskultingar och en sugga som ligger ner i en sandlåda. Kelly kommer fram till mig i panik och säger "Mamma, mamman till grisarna har dött!" Hon är helt allvarlig och har lite panik i rösten när hon säger det. Talar om för henne att grisarna bara är gjorda av sten, då blir hon gladare.
Efter att ha kollat på alla djuren så köpte vi popcorn och jordgubbar. Jag åt några stycken innan jag kom på att man inte ska äta jordgubbar när man ammar. Så jag fick snällt sluta.
Melwin sov under hela vistelsen men till slut fick jag väcka honom så han fick lite mat. Då var han vaken en stund.

När vi åkte hem så var det något slags veteranrace ute på Djurgården vilket gjorde att det tog ca 1 timme att ta sig dom där knappa 3 kilomerterna in till stan. Men bilarna var riktigt häftiga. Alla hade skött om dom så dom var verkligen fräscha. 2 Ferraribilar lyckades vi även se. Körde bakom en och det var ju lite sådär med tanke på hur folk kör i stan. Tänk om dom hade tvcärnitat bara så där? Oj, hade jag nog bara sagt. Haha.
En limousin körde även upp framför oss. Undra vad det var för några i den. Hade ju varit kul att veta. Har ni någon hum?