Bildbomb!

Bilder på våra goda lussebullar och lite från dagarna som gått.
Kelly och Melwin snorar och hostar. Inte kul.Skottar

Igår kväll när jag och lilleman var ute och promenerade var det bara lite pudersnö på backen. När jag vaknade vid 4 imorse så var det nästan 1 meter snö!!

Skottat har jag gjort sen kvart över nio imorse. Och mer lär det bli. Det enda jag gjort emellan skottning idag är matat Melwin, och tagit en adventsfika med barnen, kasrln, far, lillebror och grannarna. Sen var det bara att fortsätta.

Pappa har även varit här och hjälpt oss skotta. Guld värt! Tack Pappa!! Melwin har åkt pulka för första gången och han tyckte att det var sådär, det blåste och snöade väldigt mycket så han fick bara åka en liten stund.

Nu håller jag på och bakar lussebullar med en massa saffran. Gott! Funderar på om jag ska baka lite kakor när jag ändå är  farten. Dock är jag ganska trött av allt skottande så kanske blir det imorgon.
Igår bakade vi i alla fall pepparkakor som blev väldigt goda. I år får vi se om jag lyckas med knäcken. För det har jag inte gjort alls något år. Har ni några tips på knäck som inte kan misslyckas?

Nu ska jag göra Kelly iordning för sängen, uppdaterar sedan med bilder från dagen och även bilder på lussebullarna!8 månader

Idag blir min lilleman hela 8 månader. Jösses, det är allt jag kan säga. Idag ska han även på kontroll hos BVC. Vi har även upptäckt en vit fläck på hans ena lår, så den ska vi kolla upp idag.

Just nu sitter Melwin och leker med en ballong. Han är helt fascinerad av ballonger. Biter på dom, hoppar på dom, lägger sig på dom, kastar runt dom, jagar dom osv. Han kan leka med dom hur länge som helst.
Medans han är nöjd städar jag, det går i snigelfart just nu men tempot kommer nog snart upp.
Han kommer däremot bli alldeles galen när jag sätter på dammsugaren, han tror typ att den ska äta upp mig. Så klassikern är att jag får ha han i bärselen eller på armen medans jag dammsuger, annars får jag inte göra det.

Häromdagen gick min vagn sönder. Satans så jävla irriterande vill jag lova. Och eftersom det inte går att köpa den delen som är trasig som reservdel så måste jag köpa ett helt nytt chassi!! Som det också är 6-8 veckors leveranstid på. Blir så arg när sånt här händer. Den ska inte kunna gå sönder på det sättet. Så nu får jag köra runt med en vagn som har fyra låsta hjul. Det är väldigt jobbit. I-landsproblem, jag vet. Men för mig är det ett stort problem.

Trasiga Bugaboo Camelion