8 månader

Idag blir min lilleman hela 8 månader. Jösses, det är allt jag kan säga. Idag ska han även på kontroll hos BVC. Vi har även upptäckt en vit fläck på hans ena lår, så den ska vi kolla upp idag.

Just nu sitter Melwin och leker med en ballong. Han är helt fascinerad av ballonger. Biter på dom, hoppar på dom, lägger sig på dom, kastar runt dom, jagar dom osv. Han kan leka med dom hur länge som helst.
Medans han är nöjd städar jag, det går i snigelfart just nu men tempot kommer nog snart upp.
Han kommer däremot bli alldeles galen när jag sätter på dammsugaren, han tror typ att den ska äta upp mig. Så klassikern är att jag får ha han i bärselen eller på armen medans jag dammsuger, annars får jag inte göra det.

Häromdagen gick min vagn sönder. Satans så jävla irriterande vill jag lova. Och eftersom det inte går att köpa den delen som är trasig som reservdel så måste jag köpa ett helt nytt chassi!! Som det också är 6-8 veckors leveranstid på. Blir så arg när sånt här händer. Den ska inte kunna gå sönder på det sättet. Så nu får jag köra runt med en vagn som har fyra låsta hjul. Det är väldigt jobbit. I-landsproblem, jag vet. Men för mig är det ett stort problem.

Trasiga Bugaboo Camelion

Kommentarer:

1 Malin:

Men fyy va tråkigt med fina vagnen... =(

Säger bara skit kvalitet!

2 Carolina:

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

Kommentera här: