Grattis Kelly 6 år!

Idag blir min prinsessa 6 år. Vid den här tidpunkten för 6 år sedan så satt jag vid datorn och hoppades på att smärtan jag fick lite då och då var riktiga värkar. Och visst var dom det. Kl 19:38 lördagen den 30 oktober tittade världens vackraste lilla flicka ut. Den dagen förändrades mitt liv otroligt mycket. Till det bättre.

Under dessa 6 år som gått har hon förgyllt min tillvaro. Hon är så otroligt underbart vacker både på insidan och utsidan.

GRATTIS PÅ DIN 6 ÅRSDAG KELLY!!


Kelly några minuter gammal


Kelly 6 år

Full fart

Idag var jag så otroligt trött när jag skulle kliva upp. Inte ens en svart kopp kaffe hjälpte. Melwin låg fortfarande och sov och Johan körde Kelly till skolan så jag la mig bredvid honom och sov 2 timmar extra. Skönt.

Just nu ligger lilleman på golvet och ålar runt. Han försöker ta sig upp på min rottinstol. Han har kommit halvvägs i alla fall. Nej, nu tröttnade han så han vände sig om och ålar sig åt andra hållet. Mot leksakerna!

Själv sitter jag och kollar på underbara Våra Bästa År. Har följt denna serien i lite mer än 12 år. Helt sjukt.
I pauserna viker jag ner tvätt och funderar på om jag ska sätta på en till maskin Tvättberget har i alla fall minskat med 2/3 delar.

Senare idag ska vi ta oss ut till Muskö för att besöka familjen Eriksson. Det ska bli trevligt.

Shopping igen

Massa nytt inhandlades igår och mina nya älsklingar till vagnen hämtades ut idag!