MOLO lurvoveraller och lurvjacka

Nu ska jag sälja Melwins fleece/lurvoveraller och hans lurvjacka.

En helt ny overall med tags kvar. Brun med röda kantband och dragkedja. 300:- (Nypris 499:-)
En neongrön overall knappt använd med blå kantband och dragkedja. 250:- (Nypris 499:-)
En jacka knappt använd. Brun med röda kantband och dragkedja. 200:- (Nypris 399:-)

BUGABOO microfleecefilt. Paul Frank Collection Color Blocks. Helt ny i förpackning. 400:- (Nypris 499:-)

Kallt....

Idag är det kallt, massa minusgrader. Detta ogillas skarpt av mig och mina barn. Karln är inte heller särskilt förtjust i det. Dock så får vi helt enkelt se det från den ljusa sidan, snart är våren här och efter det kommer ju den underbara sommaren som alla längtar till.

Steg upp kl 06:20 och bryggde en kanna kaffe. Strax innan 07:00 kom Alwa. Hon ska vara med oss idag eftersom det är planeringsdag på hennes dagis. Några försök gjorde hon för att väcka Kelly men misslyckades. Sen vaknade hon av sig självt efter en stund.
Hon är ledig från skolan idag eftersom läkarbesök står på dagens kalender.

Igår blev Melwin 10 månader. Snart fyller min son 1 år. Det är helt ofattbart att tiden går så fort. Känns ju inte som att det redan gått snart ett år sen jag höll honom första gången.

Nu blir det lite mer kaffe med min älskade innan han åker till jobbet.

Chokladpraliner!!

Häromdagen fick jag ett ryck och lagade mat till Mel som jag sedan frös in i portionsburkar. Spagetti & Köttfärssås. Det är god mat enligt min son. För det mesta äter han samma mat som jag lagar till oss men ibland är den lit för kryddig för honom så då är det bra att det finns andra alternativ. Jag har även köpt lax och kyckling som jag någon dag ska ta tag i och laga något av till honom. Så det finns lite olika sorter.


Jag fick även för mig att jag skulle göra chokladpraliner igår för jag var så trött på alla måsten som ska göras hela tiden. Så jag tänkte att nu ska jag göra något som jag vill göra. Så jag gjorde 4 sorters chokladpraliner och dom blev riktigt goda. En påse fick även följa med hem till Viktoria på kaffefika mitt i natten. Då kan vi snacka om att dom smakade bra!Idag är barnen något bättre. Än så länge feberfria (*peppar peppar*) så vi ska ta oss ut i det härliga vädret för att få lite frisk luft för första gången på många dagar. Troligtvis ska vi träffa Viktoria och hennes godingar!
Men nu ska Mel få lite mat och sedan ska jag klä på båda barnen och bege oss ut!!