MVC

Idag har jag varit hos läkaren och även hos min barnmorska. Allt såg bra ut. *peppar peppar*

Imorgon är det besök på fosterekokardiigrafin för att kolla lillemans hjärta. Detta kommer troligtvis vara sista kollen innan han föds.

Jag har även packat BB väskan samt försöker få ihop allt som behövs till sjukhusvistelsen. Men vet ju inte riktigt vad som behövs. Så ni som vet, vad behöver jag ha med?

V.37

Nu är det en ny vecka. V.37 (v.36+0)
Tiden närmar sig med stormsteg. Idag väntar besök på MVC och även hos min läkare. Får se hur mina värden ut. Dom har inte varit så bra förut. Jag har inte heller gått upp så mkt i vikt som skulle behövas. Men det är rätt svårt när aptiten inte finns.

Det slog mig att jag måste packa BB-väskan och sjukhusväskan. Och även om jag har fött barn 2 ggr innan så minns jag inte vad som ska ligga i den. Märkligt det där vilket hjärnsläpp man får ibland.

Nu ska jag nog ta och försöka sova lite.

V.36

Tiden springer iväg och jag är nu i V. 36 (v.35+2). Snart är han här. Känns så nära men ändå så långt borta. Det mesta här hemma är nu iordningställt men finns lite småfix kvar.

Kelly har ju börjat tvåan nu. Och jag tittade på bilder från när hon började ettan. Vilken skillnad. Hon har vuxit och blivit så stor nu. Vart tog tiden vägen?! Liten blir stor och stor blir större.

Melwin kör på med sitt tempo och han är verkligen överallt hela tiden. Han är väldigt duktig på att lyssna när man ger honom instruktioner. Även om han gärna testar gränserna till max. Lillebror längtar han väldigt mycket efter. Hade han fått bestämma hade det varit dax nu. Pussar och kramar magen god natt varje kväll. Säger hej och pratar med lillebror hela tiden.

<3