Thanksgiving

Idag är det thanksgiving och det firas med en härlig thanksgiving middag med vänner!

Happy thanksgiving!

Trött!

Idag är jag trött, väldigt trött. Natten har varit jobbig. Men passade på att mysa lite med liten i soffan förut. Han börjar bli så stor nu. Paus tack! Tiden går för fort. Hinner inte med juh.

På fredag ska Damon få sin första dos av vaccinet mot RS. Det ger inget fullgott skydd men det gör att besvären blir lindrigare. Som en vanlig förkylning. Hoppas vaccinet kommer i tid bara, beställde hem det igår så borde komma imorgon.

Nu sitter vi och myser i soffan till gossip girl. En grym serie.

Jobbigt

Att försöka få allt att fungera, är en utmaning. Men jag älskar utmaningar. Men ibland så tröttnar även jag, när allt man gör ändå inte ger resultat. Att försöka, försöka, försöka och försöka samtidigt som allt motarbetas och raseras, är inte lätt.

Jag vill verkligen att allt ska fungera. Det är väldigt lockande att bara skita i allt. Gå sin egen väg, vägen som man själv påverkar och bestämmer över. Men då kommer alla känslor och allt runt om. Massa frågetecken kring saker. Är det värt det? Kanske ändras allt? Gör jag det rätta? Kommer jag må bättre? Och så håller det på. 24-7.

Allt sånt här är jobbigt. I vissa lägen vill jag bara basera beslut på vad jag anser är bäst för mig och min familj. Men tyvärr gör jag inte det.