Arg, frustrerad och irriterad!

Här sitter vi, i tristess, i princip isolerade eftersom Damon inte får bli sjuk.

Blir så arg för att dom ska skjuta på hans op. Otrevliga läkare och sjuksköterskor. Ingen kan garantera att han kommer få sin op på tisdag. Och med vår jävla tur kommer den säkert bli uppskjuten då igen.

Vi har försökt få ta på avdelningen nu på morgonen för att ta reda på varför dom inte kan operera honom på måndag morgon istället. Dock inga framsteg då ingen svarar i telefonen.

Vi har diskuterat huruvida vi ska byta sjukhus, men fick igår svar av sköterskan att hon inte vet hur man ska gå tillväga. Så vi ska fråga läkaren så fort vi får tag i honom.

Damon ligger dåligt i syresättning och är mest trött och gnällig.

Vi fick paket igår, Damon fick en virkad mus och jag o Johan varsin ask choklad. Från mina underbara septemberbebisar 2012 :-)

Kommentarer:

1 Anonym:

Vad tråkigt att de ska vara puckon som jobbar där!!:( Som att alla familjer som tvingas vista en del av sina liv där inte har de nog jobbigt!! Så himla tråkigt att höra syster!!:(
Hoppas verkligen de ordnar upp sig! Så ni åtminstonde kan få "trivas" under tiden ni tvingas vara där!!<3

Tänker på er !!<3<3
Massa kramar & pussar!!<3

2 Mickan:

Men vadå inte kan garantera! Man bokar väl in en tid och så blir det av då... Ja om inte barnet i fråga blir sjukt dvs!

Och otrevliga läkare och sköterskor har jag också erfarenhet av tyvärr.. hur jävla svårt ska det vara?? Det är ju inte så att man VILL vara på sjukhus med sitt barn! Visa lite jävla respekt för fan och se till att familjen får en så bra vistelse som möjligt när allt i hjärnan är piss och skit!

Jag blir fan irriterad!
Håller alla tummar och tår att allt löser sig på bästa sätt och att ni snart snart är på väg hem!

Kommentera här: