Nu är resan påbörjad

Sitter i bilen och har påbörjat resan mot Lund som beräknas ta ca 10 timmar. Att försöka stressa ner och inte ha panik över allt som komma skall är svårt. Damon ligger och sover sött i sin bilstol. Förhoppningsvis sover han några timmar så vi kan köra en längre sträcka utan att behöva stanna.

Vi har väntat så otroligt länge på den här operationen. Men nu vill jag egentligen bara vrida tillbaka tiden till då han mådde bra. Det går dock inte och det vet jag.

Den längtan som finns över att Damon ska få må bra är stor och oändlig. Att man kan längta tills något så extremt som att någon ska skära i ens barn är egentligen helt sjukt. Men jag vet ju att han aldrig kommer få må bra om dom inte skär upp honom o lagar hans trasiga lilla hjärta. Samtidigt vill jag inget hellre än att min son inte ska behöva gå igenom det här. Hade jag kunnat ge honom mitt hjärta hade jag gjort det. Hade jag kunnat få välja om jag skulle vara den som fick det trasiga hjärtat och han det friska hade jag gjort det utan att tveka en sekund.

Älskade fina barn! Livet är orättvist men du ska veta att allt kommer bli bra! Känner ingen som är så stark som du är! Vi finns här och kommer stå vid din sida varje sekund, oavsett! Jag älskar dig min fina son <3

Kommentarer:

1 Janet:

Lilla plutten!<3<3 Vi tänker på er! <3

2 Anonym:

Hej fina ni! Vi skickar över massor med Styrkekramar!! Vi tänker på er! Pussa Damon åh ta hand om varandra! Puss åh kram från Tattarna :-)

3 Anonym:

Hej fina ni! Vi skickar över massor med Styrkekramar!! Vi tänker på er! Pussa Damon åh ta hand om varandra! Puss åh kram från Tattarna :-)

Kommentera här: