Dag 7

Läkaren satte in lanoxin igår. Efter att kroppen tagit upp det stabiliserades hans hjärtslag. Nu ska han äta lanoxin i några veckor igen. Han är även uppkopplad på övervakning. Han gillar inte trådarna men imorgon tas dom bort om allt ser bra ut.

Ett ultraljud gjordes imorse för att kolla om det var så att vätska hade bildats i hjärtsäcken. Men det hade det inte. Man kollade även vätskan i lungan och den hade minskat betydligt :-) *peppar peppar*

Damon har druckit och ätit dåligt idag så vi har diskuterat att sätta sond. Men han fick sova i två timmar och efter det har han ätit bättre. Så vi avvaktar sonden ett tag till. Välling har han nu slutat ät helt, vilket oroar mig lite eftersom han när han inte äter sin mat, äter välling istället så blir det problematiskt att hitta något att ge istället. Vi får kanske prova med ersättning istället.

Imorgon bitti kl 8 ska vi göra en ny lungröntgen för att mäta vätskan. Vi väntar just nu på att han ska stabilisera sig så vi kan få bli förflyttade till ALB.

Kommentera här: