Full ös

Tidigt idag åkte jag och pojkarna ner för att fixa mina glasögon, köpa nya byxor till Mel och presenter till A & C. Passade även på att handla ett par nya skor till lilla D. Hans fötter har växt något enormt under sommaren. Nu har han hela storlek 22 på fötterna. 
Mel är väldigt noga med vad han vill ha på sig. Han vägrar mjukisar och för pösiga tröjor. Chinos, slim jeans och leggings. Det är vad han tar på sig i byxväg. Inne på lindex hade dom ju tyvärr knappt något av det han tyckte om. Men tillslut hittade han ett par ljusgrå jeans slim fit. Jättesnygga! 

Några timmar spenderades på kalaset och efter det blev det kaffe och snack hos J. Sen åkte dom med oss hem och spenderade dagen/kvällen här med oss. Väldigt trevligt. Kortspel, bra musik och ungarnas fantastiska skratt. 

Kelly och A var även ner och badade hos grannarna i deras pool. Så nu vill hon att vi också ska skaffa en sån där pool som kan göra bubblor och dessutom faktiskt är varm hela tiden! Vi har ju inga värmeaggregat i vår pool så det blir ju kallt i vattnet över natten nu på hösten. Så får vi tömma och fylla nytt ifall det ska badas. Men vi får väl se, jag är rätt sugen på en sådan jag med. Frågan är bara om jag orkar ordna det. 

Nu sover alla barn och det ska jag också göra. Imorgon blir det Gröna Lund med Kelly, J & A 

God natt god natt


Kommentera här: