Började dåligt

Japp, den här dagen började på samma sätt som alla vardagar. Dvs dåligt. Den blev snabbt sämre och sen kom vi till sämsta punkten på dagen. Och sen brukar den faktiskt alltid bli bättre, så vart det idag också. 

Lisebergs resan är bokad och hotell likaså, tillsammans med härliga vänner. Ungarna ser fram emot årets resa till Liseberg (brukar vara lyriska alla år, men verkar vara lite extra i år) . Ska bli skönt att få fokusera på K & M någon dag. Dom blir ofta undanskuffade och får finna sig i att deras bror kräver mycket. Det är inte så att dom klagar, men man märker på dom att dom vill få mor och fars odelade uppmärksamhet lite då och då. Så det här är deras resa, deras tid och deras äventyr. På deras villkor. 

Little D var trött idag när jag hämtade. Han orkade inte gå så jag bar honom hem (som vanligt). Han har en speciell rutin kring gengångaren från dagis. Han går först 2 meter. Sen drar han i mina ben och vill bli buren. Jag tar upp honom, han lägger sina små armar runt min hals och ger mig en puss. Sen försäkrar han sig om att jag kan bära honom och att det går bra genom att upprepa samma mening ungefär 3-5 gånger. Sen tittar han efter alla gårdens katter och ska fråga dom hur dom mår, vart dom ska och vad dom heter. Min söta unge. 

K & M fick nya cyklar i helgen. Deras var alldeles för små. Dom cyklar som aldrig förr och K vill cykla till skolan! Min kid är väldigt lat, vill liksom inte ens gå till köket och hämta vatten. Men nu vill hon cykla. Däremot vill jag inte att hon ska cykla själv, utan hellre att hon cyklar med en kompis. Hon har ju sitt busskort. Jaha, M då? Tänker ni. Ja han cyklar runt och är ute väldigt mycket. Han ogillar kyla och blött precis som jag, men sol älskar han. Så nu kan han vara ute hela dagarna. I övrigt växer han, fem år, vart tog min lilla bebis vägen? Ett drygt år innan han börjar skolan.  Nä, jag är inte redo, så stopp! 

Kommentera här: