Torsdag

Dagen började som alla andra vardagar med arbete. Dagarna går fort och tiden flyger iväg. Aldrig stilla, alltid i rörelse. Förut åkte jag bil på jobbet då vi bara hade två elcyklar, men har nu även jag börjat cykla på en elcykel. Det köptes in två nya cyklat från EcoRide, modell ambassador. Otroligt skön att cykla på och lagom stor för mig. Inga problem med parkeringsplatser, ingen risk för böter och framförallt så kan man ta genvägar! Lovely! 

I helgen som var så gav jag mig själv en spark i arslet och åkte iväg för att köpa en ny cykel eftersom min lånades ut för många år sedan och återgavs aldrig till mig. Trist! Men men, det slutade med att jag köpte mig en cykel, en barnstol och nya cyklar till K & M. Dock köpte jag en 28" och insåg snabbt att den inte skulle fungera eftersom jag är så otroligt kort i rocken. Men min allra käraste vän A skulle också köpa en ny cykel, så hon köpte en 26" och så bytte vi. Perfekt! 

Vi tog oss allihopa en cykeltur nu på kvällskvisten för att inhandla lite jordgubbar och glass, men till vår stora besvikelse så var jordgubbarna slut. Nytt försök imorgon helt enkelt. 

Men tro inte att det gick sådär smärtfritt inte, vi hade hunnit en liten bit så ramlade K, hon kon för nära en bom och slog i och föll illa. Fingret såg ut att ha gått av och hon grät och skrek att hon inte ville till sjukhuset. Sa att det inte var brutet, men var dock inte själv övertygad om att det jag sa var sant. Men som tur var så var det inte brutet. Ena knät skrapades blodigt och byxorna gick sönder. Stackars min lilla unge, hon lyckas alltid. Förra sommaren ramlade hon och drog av armen vid armbågen. Hela sommaren i gips, inte kul. M drog en vurpa när vi åkte hemåt, men vilken otrolig tur att han hade hjälmen, huvudet hade spräckts annars. Han föll handlöst med huvudet först men hjälmen tog fallet och huvudet studsade upp istället. Så använd alltid hjälm!! Det är en billig försäkring! 

Självklart var lilla D också med, han satt nöjd i barnstolen. Men tyvärr var det lite för kallt för honom så han blev alldeles nerkyld. Nu ligger han nerbäddad i sängen med täcken och sover sött i vart fall. 

Haha, insåg att det låter som att vår cykeltur var ett enda kaos. Det var den inte. Barnen älskar att cykla och dom små var överförtjusta i att få sitta bakom mammorna och cruisa framåt. 

Nu lite Sons Of Anarchy nerbäddad i soffan med OnePiece och teddyfilt. 

God natt God natt


Kommentera här: