Nytt påväg hem

Nu när jag inte kan gå ut och shoppa så blir det nätshopping istället. Vilket i och för sig är trevligt, men lyckas alltid beställa för stort även om jag tar minsta storleken. Sen så är jag sådär lat att jag inte ens orkar skicka tillbaka det så blir en hel del oanvända kläder. Däremot kan Kelly ha en del av plaggen så då får hon dom ta dom om hon vill. 
 
Beställde nya smarta förvaringar till Kellys smink och smycken. Lådan i sminkbordet är överfull och även resten av hennes förvaringar. Hon älskar smink och alla tillbehör. Min starka sida är inte smink, så det är tur att hon kan hjälpa mig när jag ska göra en lite mer avancerad sminkning! 
 
Kavajer! Jag älskar kavajer och har nog lite för många måste jag erkänna. Eller nä, man kan inte ha för många kavajer. Jag är en sån där som älskar jackor, skor, väskor och kavajer. Till råga på allt så är jag en sån där som inte heller måste använda sakerna jag köper, utan många av ovan nämnda vill jag bara äga! Min man blir galen på mig så det är tur att han älskar mig annars hade han nog inte stått ut med mina konstigheter, skulle behöva bygga om ett av rummen för att få plats med allt men där går hans gräns, haha. 
 
Till mamman: (Hennes&Mauritz
 
Till Kelly: (Cocopanda)


Kommentera här: