Förberedd...

Ringde in idag, dom skulle skynda på tiden för kontroll. Idag var hjärtslagen lite högre i alla fall. Syret har pendlat mellan 90-97%. 
Han har varit gnällig och trött idag. Han fick även skakningar idag, dom höll i sig ca 2 minuter och så slutade der tvärt, så konstigt.... Efter middagen blev han lite piggare och åkte sparkcykel. Det var ingen bra ide då han blev dyblöt av svett i huvudet, andfådd och hjärtat slog hårt och fort. Så blev lite lugnare lek efter det. Nu sover han och jag ska ta hans värden med jämna mellanrum under natten för att se så han inte sjunker jättemycket i vila. Många tankar och alldeles för mycket i hjärnan. Kortslutningen är nära... Jag förbereder mig på allt möjligt. 

Förbereder mig till och med mentalt för att se min son ligga såhär på Biva. Det blir "lättare" om jag torterar mig själv med bilderna från hans senaste operation. 
Efter hjärtoperationen

Så liten

Vi har ju alltid vetat att det behöva fler operationer men man blir nog aldrig förberedd ändå. Minns känslan när jag lämnade ifrån mig honom. Luften var tung och jag kunde knappt andas. Jag kände hur tung och livlös han blev när han somnade av medlet han fick. Oron som  följde var olidlig. Man vet ju aldrig. Hjärtat och lungorna stängs ju av och det är inte säkert att det orkar starta igen. Liten fick ligga i ECMO då hans hjärta inte startade förrän efter tredje försöket efter operationen. 


Damon rockar sitt ärr! 

Kommentarer:

1 s p i n d e l t j e j e n:

Lille älsklingen <3 <3 <3

Kommentera här: