Vart är min son?!

För ungefär två veckor sedan började Melwin gå på den här jag ska vara så jobbig som möjligt linjen.
Han vägrar somna när han är trött vilket resulterar i att han blir alldeles övertrött och då bara gråter och skriker han hela tiden. Oavsett vad man gör för något. Han ska inte heller längre ligga i sitt babygym, sin babysitter, på sin lekmatta, bumbostolen eller what so ever, nej för nu ska man bära på honom. Varför har det blivit så här? Det är frågan jag ställer mig hela tiden.

Han har verkligen varit jättesnäll och lätt att ha och göra med fram tills nu för två veckor sedan. Bra sovtider, lätt för att äta, leka själv, osv.
Men nu, skrik, skrik och ännu mera skrik. Till och med på nätterna. Från att ha sovit som en stock från kl 22.30 till mellan 06.00-09.00 till att vakna kl 01.00 för att äta och sedan vakna 07.30 och vilja gå upp.

Jag vet att nattsömnen störs på grund av att han inte vill äta ordentligt innan han ska sova för natten. Han brukar dricka ca 180 ml ersättning. Nu äter han bara ca 100 ml innan läggdags. Jag tycker dock att han borde vara jättehungrig eftersom han äter kl 18.30 och sedan kl 22.30.

Jag hoppas detta är en övergångsperiod. Storasyster tyckerinte heller att detta är särskilt kul då han nu verkligen måste ha all uppmärksamhet för att ens överväga att inte skrika.