Operation

Igår kväll började alla förberedelser inför operationen. Alla prover togs och dom såg även bra ut. Vi tvättade honom Descutan igår kväll och imorse. Sen satte vi Emla på honom efter morgonens bad.
 
Vid 8:45 fick vi upp till avdelningen och där fick Damon lugnande. Vi gick sedan mot operationsslussen. Jag fick ta på mig skyddskläder, sen vinkade vi hej då till Johan. Jag och Damon gick mot operationssalarna, man märkte på honom att han hade fått lugnande för han var sådär rolig som man kan bli av det. Jag fick lägga ner honom på en varmluftsmadrass. Sen sattes en massa elektroder över hans kropp och huvud. Saturationsmätare sattes på tån och den låg på 80%. PVKn sattes och Damon fick en syrgasmask mot munnen. Han tog tag i masken och tryckte den hårt mot munnen och man märkte att han tyckte att det var skönt med den friska syrgasen som kom ut från den. Morfin och sömnmedel in i infarten och sekunder senare sov han. Jag talade om att jag älskar honom innan jag sedan gick därifrån. Allt kändes jobbigt och jag ville bara lyfta upp honom och ta honom därifrån. Luften var så tjock att den inte gick att andas. Paniken började stiga och jag kände mig instängd.
 
Nu har han varit på operation i ca 1 timme och nu ska vi försöka hitta något att födriva tiden med tills Keith ringer och talar om att han är klar.
 

Kommentarer:

1 Sophia:

Håller tummarna för Damon, mina tankar är hos er. Kram från Sophia & Milton (Septemberbebisar 2012)

2 Anonym:

Usch vad jag känner igen mig i det du skriver... man är fan inte tuff i det läget!

Förhoppningsvis är han åter hos dig nu när jag skriver det här! Tuffaste finaste Damon (Med dom coolaste föräldrarna inte att förglömma!) =)

Kram

3 Anonym:

och i vanlig ordning glömde jag att skriva in mitt namn =)

4 Mickan:

Är det bara min dator det är fel på eller varför står det anonym när jag skriver?
Jaja det är Mickan iaf =)

5 Madelene:

Ni finns i mina tankar. Varmaste kramar från oss ( Madelene & Vilgot september bebisar 2012)

6 s p i n d e l t j e j e n:

Åh! Han är så söt! <3

Kommentera här: