Dag 10

Nu har vi blivit transporterade till Sthlm. Så vi befinner oss just nu på Q63.

Flygresan gick jättebra och Damon ville sitta hos piloterna. Han höll sig på gott humör. När vi lyfte och när vi landade så vart han arg pga trycket i öronen.

Vi har träffat Damons Kardiolog och han är så grymt bra! Förklarar bra och talar om exakt varför han vill ha oss här på sjukhuset. Så vi gillar läget och är sjukt glada över att vi faktiskt är på hemmaplan iaf.

Vätskan är HELT borta!! Det är ett mirakel gott folk. Damon fortsätter syresätta sig bra. Idag och imorgon ska han vara uppkopplad med telemetri. Imorgon eftermiddag ska man kolla om man kan gå över till vätskedrivande via munnen istället för intravenöst. I helgen kommer ett HUL att göras. Man vill kolla så att hans kärl som går ut ur hjärtat och in i hjärtat inte har utvidgats pga den nya volymen blod den tar emot på höger sida. Och så vill man självklart kolla hjärtat i övrigt också.

Nu inväntar vi Johan som snällt fick åka bil från Lund alldeles ensammen. Tur att han gillar att köra :-)

Kommentarer:

1 Anonym:

Underbart att läsa hoppas det fortsätter att gå framåt nu! Vi har tänkt så på er! Pierre fråga varje dag pm jag läst något nytt om er! Vi tycker fortfarande att det är häftigt att han har lyckats få ett helt hjärta! Stor kram

Kommentera här: