Regnet öste ner

Dagen började med skolan. Helt okej lektion. Nu är det bara en lektion kvar på den här terminen. Men i år tar jag sommarkurser så jag blir klar tidigare med skolan i höst. Väldigt skönt. Förhoppningsvis får jag gå barnhälsovård, men då är skolan klar i december istället. Känns ändå helt okej. 
Måste ärligt talat säga att jag är ganska stolt över mig själv. Skola, jobb och barn. Ändå lyckas jag klara av det och dessutom få bra betyg. Klapp på min egen axel för det! 

Jakten på en klänning till min kusin tog fart igår. Väldigt svårt att hitta en som passar faktiskt. Även den allra minsta storleken var för stor. Så det blev till att klicka hem några och hålla tummarna för att dom dyker upp i början på nästa vecka så jag slipper gå naken. Haha! 

Regn, regn och ännu mera regn. Så tråkigt, blött och allmänt jobbigt led regn tycker jag. Dock skiner solen idag! Det njuter vi av. 

Melwin har tjatat och tjatat om Pokémon kort. Jag har haft det som en morot till honom, att om han beter sig en längre period så ska han få dom korten. Och igår var den dagen här. Han fick sina älskade pokemonkort! Lycklig kille kan jag lova. 
Han har en tendens att inte lyssna och även hitta på en massa bus. Då får man försöka hitta något. Så positiv förstärkning it is! 

Damon har hittat en kompis. Mormors hund. Han älskar den, tycker att vi ska ha en hemma. Men jag ogillar djur så det kommer icke att hända. 

Kelly kör på och är väldigt skoltrött. Räknar ner dagarna till sommarlovet. Och så har hon ju tydligen blivit så pass gammal nu, så fritidsplatsen är uppsagd och sista dagen där är nu i maj. Hon känner sig stor och stolt. Hon ska ju få en alldeles egen nyckel. Men det får vänta till i höst då vi ska byta dörr och känns helt onödigt att göra en nyckel med den befintliga dörren. 

Efter jobbet idag ska jag fortsätta bygga på tatueringen. Den är alldeles fantastisk! 
Kommentera här: