Slå någon i ansiktet

Ja, precis så känner jag just nu. Det finns en eller två personer i min omgivning som jag skulle vilja slå i ansiktet. Varför just ansiktet? Ja, vem vet. Det skulle kännas bra helt enkelt. 

Mitt liv är intressant, jag vet det, inget nytt för mig liksom. Det är just därför det är mitt liv. Jag gör vad jag vill, jag säger vad jag vill, jag agerar som jag vill och framförallt jag är mig själv. Det händer mycket i mitt liv. För mig är det min vardag, men ibland är det lite andra saker som avviker från vardagen. Dessa avvikande sakerna delar jag med mina vänner och min familj. Dom som inte tillhör någon av dom kategorierna, dom delat jag inget med. Ganska normalt tycker ni va? Ja, det tycker jag också. 

Men det tycker tydligen inte alla. Det finns vissa personer som anser att mitt liv är så fantastiskt och allt som händer i mitt liv är något dom bara måste veta. Så det snokas hej vilt, det hittas på och det spekuleras. Detta gör mig uppriktigt sagt förbannad! Att hitta på saker om mig, gör det, jag skiter i vilket. Men när det snokas och hittas på om mina barn!! Ja då blir jag förbannad och då får jag den känslan! 

Keep the hell out of my life, fucktards!! 

Kommentera här: