Inte lika blå...Igår kväll hade Damons saturation gått upp till 97% igen. Hjärtat slår däremot långsammare än det brukar så vi får ha koll på det helt enkelt. 

Han har alltid varit blågrå i huden från och till, men nu har han varit väldigt blå i huden runt munnen och tinningarna i snart en vecka. Vi vet inte om det beror på för hög påfrestning på hjärtat eller om det kanske är lungorna. 
Hans sjuksköterska var inte där idag så jag har lämnat ett meddelande om det i alla fall så får vi se vad dom säger. 

Han verkar inte märka av att han får skakningarna. Han hade ett antal skakningar till igår och dom verkar vara mer kraftiga och håller i sig längre efter att han sovit. När han vaknade efter middagsvilan igår så var det samma skakningar men inte lika blålila om läpparna som på morgonen. 

Men man märker en klar påverkan då han snabbt blir andfådd, får ont i benen, svettas mycket på huvudet och så kissar han väldigt mycket. Syret hoppar fram och tillbaka. Han har bättre syresättning i höger sida av kroppen och tydligt sämre på vänster sida. Ibland skiljer det så mycket som 15%?! Jättekonstigt, men det är kanske så det ska vara. 

Kommentarer:

1 Therese Bjärstig:

Stackaren, men verkar vara en riktigt tuffing - du med som roddar runt allt. Att ha sjuka barn och slåss för deras rätt till adekvat vård är inte alltid en dans på rosor... KRAM!

Kommentera här: